ENCYCLOPAEDIAMETALPUNKMP3.BLOGSPOT.COM C O M P I L A T I O N S > > >

Tuesday 4 December 2012

===== T U R K =====


                             Selam  Manyaklar !!!


Giriş


“Ve karanlıkta saklanmış pek çok ışıltı keşfedeceksiniz… unutuluşun kara örtüsü ile örtülmüş…yeraltı rüyasında mahkum edilmiş...ayın tek bir dokunuşu için istek… uyanmak ve pek çok kez parlamak için bir kez daha…”



 Başlangıçta 10.000’den fazla grubu tanıtan bir hiper-compilation olarak düşünüldü.


 Mp3 ansiklopedisi fikri daha sonra doğdu.


 Youtube’da grup bulamadım ve bu durumu geliştirmeye karar verdim.


 Bu ansiklopediye teşekkürler binlerce fan bu ekstrem müzik alanının keyfini çıkaracak.


 Haydi güçlerimizi birleştirelim ve en büyük ve en vahşi mp3 ansiklopedisini oluşturalım.


 50 yıldan daha fazla zamanı kapsayan set ve agresif müzik compilationu olmalı.


 Hala aktif olan gruplara yardım etmek istiyorum.


 Piyasada aktif olmayan grupları anmak istiyorum. Bazıları 60’larda çalıyordu.


 Ekstrem müziğin tarihi sadece iyi bilinen ve popüler bir kalabalıktan ibaret değildir.


 Binlerce ilginç, genellikle brutal ve bazen olağanüstü ekstrem ve tarzında tek grupları da içerir.


 Ne yazık ki genel olarak resmi albümleri yok… Onların gruplarının promosyonu ile çok fazla ilgilenilmedi, bu onların ana akım gruplardan daha kötü oldukları anlamına gelmez.


 Bu ansiklopediye teşekkürler, yer alan bütün gruplar bizim yetersiz hafızalarımızda ölümsüzleşecekler.


 1975’ten 2025’ye kadar ekstrem ve orijinal müzik yapan bütün grupları davet etmek istiyorum.


 Pop punk, alumiyum, saf gotik veya folk vb., güçlü metal karakteri olmayan gruplar yer alamayacaklar ve katılımları kabul edilmeyecektir.


 Şarkıların uzunluğu ve kayıt kaliteleri dışında bütün grupların bu projede eşit şansları vardır.


 Şarkları listede bulunan fakat değiştirmek isteyenler o şarkıyı bana mp3 formatında (bit oranı 128 kbps sadece) e-posta yolu ile gönderebilirler:kronspeed@op.pl



 Şarkıları resmi olarak CD, LP veya müziklerini bağımsız olarak CD-R ile dağıtan grupların CD’yi seçilmiş şarkı ile göndermeleri:


ROBERT JASIENCZUK


15 – 306 BIALYSTOK


UL .WESOLA  7 / 2


      P O L A N D




 Eğer CD gönderiyorsanız, bana kısa bir e-mail gönderin: CD’yi gönderdim (ilk ve son isim, grubun veya şirketin adı, ülke ve gönderildiği tarih)



 Lütfen özel e-posta yazmayın, hepimizin kendimize zaman ayırması gerekir.



                   Telif hakkı sahiplerinin dikkatine


Albüm basan şirketler veya ürünlerinin ücretsiz reklamını isteyen gruplar (halka açık sadece bir parça) mesaj başlığında net bir açıklamayla (aşağıda listelenmiş olanlarından birisini) kronspeed@op.pl adresine e-posta olarak gönderebilir:


1.     Bizim herhangi bir şarkımızın “50 Years of Extreme Chaos” isimli hiper-compilationda yayınlanmasına onay vermiyorum.( I don’t approve the presentation any of our songs in th hyper-compilation „50 years of extreme Chaos”)



2.     Sadece şarkılarımızdan bir tanesinin http://encyclopaediametalpunkmp3.blogspot.com bloğunda yayımlanmasına onay veriyorum.( I approve only the free broadcasting of one of our songs in the blog http://encyclopaediametalpunkmp3.blogspot.com)


3.     Şarkılarımızın yazılı onay olmaksızın blogda serbest bir şekilde yayımlanması veya sunulmasına onay vermiyorum.( We disapprove of either free broadcasting in the blog or presentation and release of our songs without written consent)


4.     Şarkılarımızdan birisinin halka açık olarak http://encyclopaediametalpunkmp3.blogspot.com bloğunda yayımlanmasını onaylıyorum.( I approve public broadcasting of one of our songs in the blog http://encyclopaediametalpunkmp3.blogspot.com)


5.     Bir şarkının “50 Years of Extreme Chaos” isimli compilationda yayımlanmasına izin veriyorum.



Telif hakkı sahibinin ilk ve son isminin diğer önemli detayları da içerecek şekilde (ajans, albümü basan şirket, tarih, şehir, ülke vs.) bana göndermelerini rica ediyorum. Onaylarınızı veya itirazlarınızı göndermeniz için son tarih 31 Aralık 2025. Birkaç sene önceden gönderen kişilere minnettar olurum.



Kurallar


1.     En iyi parçayı seçin (listede olanlar hariç)


2.     Sadece grup elemanlarının kendileri veya telif haklarının sahibi listede olan parçaların yerine değiştirebilir. Parçayı seçmek için onların önceliği ve esas kararları geçerlidir.


3.     Grubun adını (küçük harflerle) ve ülke kısaltmasını yazın, örneğin black  anvil [US - NY] –Lütfen sadece ülkelerin listede bulunan doğru kısaltmalarını yazın. Zamanımı yanlışları düzeltmekle geçirmek istemiyorum. Bu proje için mutlak gerekliliktir.


4.     Grubun adı ve şarkının adı arasında kelimeler arasında iki boşluk bırakın, örneğin- black  anvil [US - NY] - what  is  life  if  not  now! =


5.     E-posta adresinizi (veya websitesi) ve music piyasasındaki aktivitenizi yazın, örneğin;  = Khronoss [ Priesticide  Lust - Enormity ]



                               Diğer  örnekler             


 apostasia [BRA] - might  of  ambition = [ raf666underground.blogspot.com ]

cryptophobism [BUL] - People  That  No - One  Will  Miss = http://terozin.blogspot.com/

6.     Veya şirketinizin adını yazın


                  slayer [US - CA] - hell  awaits = encyclopaediametalmp3ranking.blogspot.com


   7 - or  INCOGNITO : nydvind [FRA] - Son  Of  Fire = Nocturnus 667 [ P L - Wilanów ]    


                            


     İligilenen fanların başka gruplara ait birkaç şarkı göndermelerini rica ediyorum;  kronspeed@op.pl, mp3 formatında (bit oranı 128 kbps, maksimum dosya boyutu:15 mb)



Not:Bu bloğun yazarları şarkı sözlerinden mesul ve sorumlu tutulamaz. Bizler şiddet, savaş, ırkçılık veya dini aşırılıkların, hoşgörüsüzlüğün her türlüsünün propagandasını yapan ve cesaretlendiren sözlerin karşısındayız. Bu tipteki içeriğin dağıtımı Polonya’da ve pek çok medeni ülkede kanuni değildir. Bu kuralları ihlal eden içeriğe burada tolerans gösterilmeyecektir.




Öbür taraftan bu konuda çok ta paranoyak olmayalım çünkü çok iyi biliniyor ki brutal sözler bu tarz müziğin ayrılmaz bir parçasıdır. Ve yeri doldurulamaz. Gerçek fanlar tehlikeli propaganda ve kurguyu kolayca ayırdedebilir.



2025 yılından sonra kullanıcılar tarafından seçilecek bütün parçalar CD formunda yayınlanacaktır.


         Bu blogu kullanılabilir hale getirin ve destekleyin


                     Şimdiden çok teşekkürler ve yardımlarınızı bekliyorum.



                                                       Robert - Khronoss – Jasieńczuk